Om oss

Torill Osa Michalsen har i mange år vært i lokalene på Torskeholmen i Grimstad og i Kristiansand. På Torskeholmen har hun har drevet utdanning og tatt imot klienter fra hele Norge.

Hun er en av de i Norge med mest og bredest utdannelse innen faget, og har utrolig mange suksess historier. Dette er ei dame med hjerte for faget, og for mennesker.

 

Nå har hun invitert med seg Malene Osa-Bjørkmo til å jobbe på Torskeholmen  og i Kristiansand.


Med Neuro-training viser du vei til de beste løsningene for deg.


Vi bruker muskeltesting for å finne årsaker til utfordringene du står i. En neurotrainer vil jobbe med disse utfordringene slik at nye løsninger kan få plass. 

Det kan være under smerte og sykdom. Det kan være ved utfordringer i skole jobb eller familieliv. Det kan også være støtte til å finne ut av valg og mål i livet.

Om oss


På Sørlandets senter for Neuro Training kan du bestille time hos en Neuro Trainer, du kan utdanne deg innen Neuro Training og Touch For Health, du kan bli med på mange spennende selvhjelpskurs, bestille privat yogatime og du kan komme på temakvelder for å få inspirasjon og gode råd.

Vi har kontorer i Grimstad og i Kristiansand.

"Jeg jubler over at min kjære datter Malene nå har flyttet tilbake til sørlandet etter flere år i Oslo og Stavanger. Hun fant tidlig ut at det var Neuro Trainer hun ønsket å bli og tok sin utdannelsen i Oslo. Deretter startet hun praksis der og jobbet i noen år før kjærligheten førte henne til Stavanger. Nok en gang startet hun opp fra bunnen av og fikk etter litt en stor klientkrets også i Stavanger der hun har jobbet i 5-6 år. Malene er utrolig god med barn og ungdom og de har nok en ekstra stor plass i hjertet hennes. Så at hennes målgruppe er barn og ungdom er ingen overraskelse, men vet jo også at hun har hatt en stor mengde med voksne klienter med ulike utfordringer, så hun finner nok en plass til alle :-).

Malene er en fantastisk dyktig neuro trainer, instruktør innen Neuro-Training ogTouch for Health  og også som yogainstruktør.

Gleden er  stor når jeg nå får henne med på laget her nede på Torskeholmen i Grimstad og også i Kristiansand."-Torill Osa Michalsen

Tittel:

Profesjonell Neuro Trainer, prof. Kinesiolog.

Daglig leder i Nordic College of Neuro-Training.

Instruktør i Neuro-Training og Touch for Health.


Privat:

Bor på Fevik. Gift med Bengt, 3 barn og svigerbarn og 5 vidunderlige barnebarn


Mål:

Jobbe med hvem det måtte være som trenger det. Har gjennom årene hatt en rekke klienter fra nyfødte til de over 90, alle med sine ulike utfordringer eller ønsker.


I tillegg til å jobbe med klienter, driver jeg også med undervisning. Målet mitt er her er at flere ønsker å ta utdannelsen innen Neuro-Training. Utrolig givende og spennende jobb!

Det å kunne gi andre en mulighet til å gjøre noe selv for å få det bedre, er også viktig for meg og med Neuro-Trainings mange selvhjelpskurs gir det oss en glimrende anledning til å gjøre nettopp det.

Tittel:

Profesjonell Neuro Trainer, prof Kinesiolog, yoga instruktør (siden 2008). Instruktør i Neuro Training og Apprentice for National Trainer i Touch For Health hos IKC.


Privat:

Bor på Fevik med mann, barn og hund.


Mål:

Jobbe med barn og ungdom som ønsker selvtillit, indre trygghet, bearbeidelse av hendelser og bedre konsentrasjon og innlæring.


Motto: "Everyone is fighting a battle, you know nothing about. Be kind! Always!"KONTAKT OSS

Storgata 2,

4876 Grimstad

 

Tel: 40403056/ 40403059

post@neurotraining.no

FØLG OSS

Få nyheter, bilder og informasjon om Sørlandets senter for Neuro Training.

All Rights Reserved © 2016