Hva er Neuro-Training?

Hva er Neuro-Training?


Hos en Neuro-Trainer ligger du fullt påkledd på en behandlingsbenk, eller sitter i en stol. Neuro-Traineren bruker en muskel, gjerne en i armen, for å registrere ulike responser. Dette er et fantastisk verktøy for å kommunisere med personen på et ikke verbalt plan. Muskler har forbindelse med organer og systemer i kroppen, ved vår kommunikasjon får vi tilbakemelding om det er noe som ikke fungerer optimalt for deg. Via muskeltesting får vi også tilbakemelding fra underbevisstheten som er den som styrer mesteparten av kroppens funksjoner, uten vår bevisste innblanding. . Det er nettopp derfor vi med vårt fag kan gi en unik behandling for DEG.
Isfjellet blir ofte brukt som metafor for den bevisste delen hos oss - over vannflaten og  underbevisstheten - under vannflaten.Vi bruker ulike måter  teste muskler på, en lett test (lett trykk), vil gi oss en nevroligisk tilbakemelding, mens noen ganger må vi sjekke den fysiologiske tilbakemeldingen og vil da bruke et fastere trykk når vi tester muskler.  For en bredere tilbakemelding fra klienten er det viktig at vi bruker begge disse måtene å teste muskler på under en konsultasjon.

For varige endringer er det også viktig å finne hvilken sammenheng et symptom/problem oppstod i.


Det kan være som støtte til å finne ut av valg og mål i livet. Vi kan alle strekke oss etter å få det enda litt bedre. Hva hindrer oss?
Neuro-Training trener nervesystemet til å finne nye og bedre muligheter for deg.Neuro-Training er utviklet av Andrew Verity fra Australia.

Andrew har mer enn 40 års erfaring innen mange ulike modaliteter innen alternativ helse.  Han har på en fantastisk måte integrert alle de ulike modalitetene inn i Neuro-Training, noe som gir oss en enorm bredde i hva vi kan tilby klientene.

Han knytter sammen gammel østlig filosofi med nyere vitenskap, feks innen hjerneforskning.

For å finne frem til det riktige for deg, bruker vi muskeltesting som vårt verktøy.


Med Neuro-Training vil vi finne den beste løsningen for deg og den beste teknikken for at kroppen skal kunne gjenopprette sin naturlige evne til restitusjon - evnen til å komme seg.
Grunnleggeren av Neuro-Training, Andrew Verity, demonstrerer her med Malene på benken

KONTAKT OSS

Storgata 2,

4876 Grimstad

 

Tel: 40403056/ 40403059

post@neurotraining.no

FØLG OSS

Få nyheter, bilder og informasjon om Sørlandets senter for Neuro Training.

All Rights Reserved © 2016